Et herlig utfartssted for liten og stor

Halden Båtforening har en egen øy som heter Brattholmen, beliggende på østsiden av Hvaler ved Sekken i Østfold. Den nordre delen av øya eies og driftes av medlemmene i båtforeningen. 
Brattholmen ligger idyllisk til i skjærgården med en kombinasjon av uthavn og gjestehavn. 

Det er flere brygger, både vest-, nordøst- og på nordsiden. Brattholmen er en perle for besøkende – mest i sommerhalvåret, men også ellers i året. I tillegg til at våre medlemmer besøker oss, så finner mange gjestebåter sjøveien hit.

Fasiliteter

Brattholmen er en moderne, velholdt og gjestfri havn. Gjestebryggene er enkelt å manøvrere seg til og gir enkel fortøyning, men også fjellet egner seg mange steder å ta seg i land på. I den lune bukta på østsiden ligger man i le for de fleste vindene.

På Brattholmen har vi nylig innlagt vann. Her har vi også toalett, strøm, flere gode grillplasser, varmestuer, teltplass, to sandstrender, volleyballbane, sklier, trampoliner, stupetårn, badeflåter, kano og pedalbåt.

Medlemmene har også tilgang til medlemshytta. 

Bålforbudet

I tidsrommet 15. april til 15. september er det forbudt gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark uten tillatelse fra kommunen. Dette forbudet omtales gjerne som "bålforbudet". Bålpanner kan heller ikke brukes. Dette gjelder også her på Brattholmen i Hvaler kommune.

Finn oss på Facebook!

VI har en egen side på Facebook for Brattholmen. Bli gjerne medlem her!

Arrangementer

I tillegg til at Brattholmen er tilrettelagt for hele familien med mange aktivitetsmuligheter, arrangerer Halden Båtforening flere trivelige arrangementer på Brattholmen i løpet sommerhalvåret. Høydepunktet er Sankthansfeiringen. Da er det fest for store og små. Ta en titt på hva som skjer hos oss!

Havneavgifter og regler på Brattholmen

På Brattholmen trives vi i et godt fellesskap. Her tar vi åpent i mot alle som kommer med båt! Les mer om våre regler på Brattholmen og se våre havneutgifter!

Posisjon

N59 02.669 E11 06.850

Fortøyning

Anker og fortøyning til brygge med strekkavlastere på tauene.

Drivstoff og butikk

Skjærhalden eller Herføl.

Spørsmål?

Ta kontakt medvår vaktmann Tom Ahlsen på 

tel: 93 61 91 01

For barna

Sommeren er ikke den samme uten mange turer til Brattholmen. Det er nok de fleste barna som bruker stedet enige i.

Det er barna som er i fokus på Brattholmen, og her ligger alt til rette for at barna alltid har noe morsomt å gjøre. Lekeapparater, volleyballbane, trampoliner, vannsklie, stupetårn, badeflåte og pedalbåt er noe av det som gjør det ekstra morsomt å være barn på Brattholmen. 

Medlemshytta

På Brattholmen har vi en egen  medlemshytte. Hytta er vestvendt og ligger kun 10 meter fra vannkanten og består av to rom, stor stue og et kjøkken. Hytta er forbeholdt medlemmene, men toalettet er åpent for alle besøkende. Lyst til å lese mer om historien bak Brattholmen og medlemshytta?

Vi bruker cookies. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler ved bruk av dette nettstedet.